چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

با کوچک‌ترين ضربه‌اي بدنم کهير مي‌زند و مي‌خارد. 35 ساله هستم. آنتي‌هيستامين، دوش گرفتن و همه چيز را امتحان کرده‌ام اما بي‌فايده بود. لطفا راهنمايي کنيد که چرا اين‌طور مي‌شوم و راه درمان آن را بگوييد؟

پاسخ :
کهير از مهم‌ترين بيماري‌هاي آلرژيک است. از نظر باليني انواع متعدد دارد که يکي از آنها، انواع فشاري است که در اثر ضربه به پوست ظاهر مي‌شود. از نظر علت نيز دلايل متفاوتي دارد که با آزمايش‌هاي متعدد و متفاوت مي‌توان علت آن را کشف کرد. در يک بيمار ممکن است به علت محيطي باشد مانند گرد و غبار يا گرده گياهان، در مواردي هم نمي‌توان علت آن را کشف کرد که به آن فرم کهير با علت ناشناخته مي‌گويند که درمان آن علامتي است و نه علتي.
www.salamat.com