چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

مکمل زينک پلاس اثري در افزايش رشد موها و رويش دوباره موهاي ريخته شده دارد يا نه؟

پاسخ :
استفاده از ترکيبات روي يا زينک فقط در مواردي که فقر روي وجود دارد و ريزش موها به آن دليل است، موثر است و در ساير علل ريزش مو بدون تاثير است که متاسفانه بعضي از مردم، آن را خودسرانه مصرف مي‌کنند به خيال اينکه ريزش موها به هر دليل را بهبود مي‌بخشد ولي اين از نظر علمي غلط است. فقر روي دلايل متعددي از قبيل اختلال جذب گوارش و بعضي بيماري‌هاي دستگاه هاضمه، فقر تغذيه مانند معتادان، ولگردان و فقرا دارد و نيز آنها که زمان طولاني تعذيه از راه سرم دارند مانند بيماراني که جراحي‌هاي وسيع داشته‌اند، خون‌ريزي‌هاي مزمن از دستگاه ژنيتال، گوارش، بيني و غيره و اسهال مزمن. اکثرا در فقر روي، ساير علايم مانند قرمزي و پوسته در چين‌ها مانند چين بيني، لب، دور دهان، مقعد هم ديده مي‌شود که به طور عمده در کودکاني که فقر تغذيه به هر علت دارند، بيشتر ديده مي‌شود.
www.salamat.com