چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

افرادي که با مشکل آستيگماتيسم درگير هستند، آيا مي‌توانند با روشي از دست عينک زدن خلاص شوند؟

پاسخ :
آستيگماتيسم هم يکي از عيوب انکساري چشم است و بيماران براي اعمال جراحي ليزري (مانند ليزيک PRK و يا LASEK) بايد شرايط کلي مورد نياز براي اعمال جراحي عيوب انکساري را داشته باشند مانند ثبات نمره چشم، حداقل سن 18 سال، نداشتن بيماري‌هاي چشمي ديگر به خصوص قوزقرنيه و يا بيماري‌هاي عمومي شديد. آستيگماتيسم ممکن است همراه دوربيني و يا نزديک بيني باشد که در صورتي که آزمايش‌هاي قبل از عمل مانند اندازه‌گيري ضخامت قرينه و توپوگرافي منعي از نظر عمل نداشته باشند، قابل عمل جراحي هستند و با ميزان موفقيت بالايي همراهند. آستيگماتيسم اغلب بيش از يک شماره (چنانچه همراه دوربيني و يا نزديک بيني نباشد) قابل جراحي است. چنانچه آستيگماتيسم همراه دوربيني و يا نزديک‌بيني باشد، تصميم به عمل برحسب ميزان دوربيني و يا نزديک‌بيني گرفته مي‌شود و آستيگماتيسم هم در ضمن عمل دوربيني و يا نزديک‌بيني قابل اصلاح است. آستيگماتيسم تا مقادير 6 شماره و حتي بيشتر قابل جراحي است. درصد کمي از بيماران ممکن است حدود 20 درصد از آستيگماتيسم‌شان باقي بماند اما در بيشتر افراد نمره قابل‌توجهي باقي نخواهد ماند.
www.salamat.com