چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

مي‌خواستم بدانم فيبر دقيقا چيست، چه خواصي دارد و در چه موادي يافت مي‌شود؟

پاسخ :
فيبرها گروهي از مواد غذايي هستند که در دسته كربوهيدرات‌ها جاي دارند و در مواد غذايي گياهي يافت مي‌شوند اما به دليل نوع پيوندهاي شيميايي خاص‌شان در سيستم گوارشي انسان قابل هضم و جذب نيستند بنابراين با خوردن آنها كالري به بدن نخواهد رسيد. بهترين منبع غذايي فيبر، ميوه‌ها، سبزي‌هاي تازه و غلات كامل (سبوس نگرفته) هستند. به علاوه، مهم‌ترين مزاياي اين دسته از تركيبات، ايجاد حس مطلوب سيري و جلوگيري از پرخوري، پيشگيري از بروز بيماري‌هاي دستگاه گوارش مانند سرطان كولون و ركتوم و افزايش قند و چربي خون است. از اين رو، به افرادي كه تصميم به لاغر شدن دارند، توصيه مي‌شود بيشتر از اين مواد غذايي استفاده كنند.
www.salamat.com

نظرات کاربران