چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

مدت‌هاست به‌خاطر ترش کردن‌هاي مکرر تحت درمانم ولي بي‌فايده است. راهنمايي‌ام کنيد.

پاسخ :
اضافه وزن بايد با رژيم غذايي اصلاح شود. از خوردن حجم زياد غذا خودداري کنيد. از مصرف الکل، قهوه، چاي پررنگ، شکلات، نعناع، مواد غذايي چرب و استعمال دخانيات بپرهيزيد. حداقل دو، سه ساعت بعد از غذا دراز نکشيد و براي چرت زدن، از نشستن روي صندلي استفاده کنيد و در هنگام خواب زير سر و تنه‌تان کمي بلند باشد. حتي‌الامکان از مصرف آرام‌بخش خودداري کنيد و در صورت ابتلا به فشارخون، با پزشک‌تان راجع به داروهاي ضدفشاري که ترش کردن را تشديد مي‌کند مشورت کنيد. هرگونه علايم جديد مثل استفراغ خوني، درد، کاهش وزن و بلع سخت مواد غذايي را با پزشک مطرح کنيد.
www.salamat.com

نظرات کاربران