چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

در هیجانات و سرما و گرما صورتم سرخ می‌شود. برای درمان باید چه کار کنیم؟

پاسخ :
سرخ شدن صورت صرف‌نظر از هر گونه تشخیصی، مربوط به سیستم عصبی خودکار بوده که موجب قرمزی و به اصطلاح فلاشینگ می‌شود و این شرایط می‌تواند در بعضی از بیماری‌های پوستی مانند روزاسه دیده شود که البته بیشتر در اثر گرما و هیجانات است تا موارد سردی هوا ولی به هر حال در صورتی که هیچ‌گونه عارضه پوستی موجود نباشد و تمام آزمایش‌های اختصاصی مربوط به فلاشینگ طبیعی باشد، به نظر می‌رسد پرهیز از موارد فوق به صورت ناگهانی راه درمان باشد. به هر تقدیر مراجعه به متخصص پوست توصیه می‌شود.
www.salamat.com