چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

خانمی22 ساله ام 52 کیلو وزن دارم و قدم 170 است . علاقه ای به خوردن مواد شیرین ندارم برای افزایش وزنم چه کار کنم و غذایم هم کم است لطفا برای افزایش وزنم مرا راهنمایی کنید و موادی که پرکالری اند و نیاز به مقدار زیاد خوردن ندارد را معرفی کنید.

پاسخ :
قبل از نياز به توصيه هاي افزايش وزن مي بايست علت كم وزني مشخص شود اگر وزن بدن در محدودة نرمال بوده و اخيرا بدون علت واضح كاهش يافته است لازم است علت آن با مراجعه به پزشك با جديت پي گيري شود و يا در صورتي كه از قبل هم كاهش وزن وجود داشته است با متخصص غدد مشاوره اي صورت گيرد.
www.rasekhoon.net

نظرات کاربران