چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

اينجانب به يك خانم كه همكار هستند و شرايط خوب اخلاقي و رفتاري دارند جهت ازدواج علاقه مند شده و درخواست ازدواج كردم. پس از چند جلسه صحبت و توافق نسبي طرفين ايشان گفتند قبلا يك ازدواج ناموفق كوتاه داشتندكه من از اين موضوع بي خبر بودم. لذا باعث ترديد من شده است . آيا اين موضوع در آينده برايم مشكل خواهد شد يا خير.آيا ميتوانم در آينده با اين موضوع كنار بيايم؟خواهشمند است بنده را راهنمايي كنيد.

پاسخ :
دوست گرامي البته شما در همين ابتدا کاملا در اين باره سوال کنيد تا به اطمينان برسيد . اين مورد مشکلي ندارد و به هر حال اتفاق بوده و ممکن است براي هر کسي اتفاق بيفتد . پس جاي نگراني نيست شما در همين ابتدا کاملا از اين مساله اطمينان حاصل کنيد و بعد از آن کاملا از ياد ببريد . ازوداج يک نياز طبيعي است اما بايد با دقت انجام بگيرد . يک شکست در ازوداج نمي تواند راه ازوداج را براي ايشان بگيرد . نگران نباشيد حتما در اين باره صحبت کنيد و به اطمينان برسيد . ان شاء الله آنچه خير است محقق ميشود .
www.shamimm.ir