چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

پسر من 4 ساله است و من به دليل اين که بايد برم کلاس مجبورم پسرم را به مهدکودک بفرستم. چند وقتي است که از رفتن به مهدکودک خودداري مي کند و من نمي دانم چطور با او برخورد کنم .

پاسخ :
اگر او براي سال اول است که به مهد مي رود لازم است تا ساعات آن را به مرور زياد کنيد .
در قبال همکاري او تشويق را فراموش نکنيد .
از مربي مهد کمک بگيريد تا بيشتر با اوبازي کند و او را با محيط جديد وفق دهد.
پس از بازگشت از او بخواهيد تا از خاطراتش تعريف کند .
براي او چنين اقا نکنيد که چون من ميروم کلاس تو هم بايد به مهد بروي . ايندليل او را مقاوم کرده و استرسش را زياد مي کند .
اگر او خواهان حضور شماست چند روزي را در کنار او بمانيد و به مرور حضورتان را کم کنيد .
مي تونيد در ابتدا او را در يک کلاس ثبت نام کنيد تا تدريجا با محيط اجتماعي خو بگيرد.
کودکاني را که به مهد مي روند در مقابلش تشويق کنيد و ازانها بخواهيد از بازي در مهد برايش تعريف کنند .
از خاطرات کودکي خود در مهد برايش بگوييد .
از اطراف مهد گذر کنيد و با خاطره ي خوش از آن ياد کنيد تا رغبت او را برانگيزد .
در روز رفتن به مهد اجازه بديد خوابش تکميل شود تا امادگي بيشتري پيدا کند .
با او صحبت کنيد تا از ميان حرف هايش علل نرفتن را کشف کنيد .
از مربي بخواهيد تا تلفني از او دعوت کند و برايش جذابيت ايجاد کند.
www.shamimm.ir