چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

آيا ازدواج موقت جايز است؟ آيا در اسلام ازدواج موقت(صيغه) حلال است يعني مردي که همسرش از همه جهت مناسب است از نظر اسلام باز هم مجاز است که زن ديگري را صيغه کند؟

پاسخ :
صيغه و متعه با لحاظ احکام ويژه‏اي که دارد مانند عقد دائم است و تنها در چند حکم با هم متفاوت هستند اما اگر کسي همسرش از همه جهت باب ميل او باشد آيا مي‏تواند مجددا ازدواج دائمي نمايد يعني يک همسر ديگر بگيرد يا نه؟ اگر جايز باشد البته موقت هم جايز است. البته بايد توجه داشت جواز، يک مسأله است و سفارش مسأله ديگر و جايز بودن با مورد سفارش بودن متفاوت است در اسلام سفارش نکرده‏اند که حتما دو زن موقت يا دائم داشته باشيد بلکه فرموده‏اند که اين امر جايز است و با شرايط خاص (مثل رعايت عدالت و...) مي‏توانيد اين کار را انجام بدهيد.
www.shamimm.ir