چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

از چه دانشمندی در ملكوت آسمان ها به بزرگي ياد مي شود؟

پاسخ :
امام صادق عليه‏السلام :
مَن تَعَلَّمَ للّه‏ وعَمِلَ للّه‏ِ وعَلَّمَ للّه‏ِ دُعِيَ في مَلَكوتِ السَّماواتِ عَظيما ، فقيلَ : تَعَلَّمَ للّه‏، وعَمِلَ للّه ، وعَلَّمَ للّه‏!
هر كه براى خــدا علم بياموزد و براى خدا (به آن) عمل كند و براى خدا به ديگران آموزش دهد ، در ملكوت آسمانها از او به بزرگى ياد شود و گفته آيد : براى خدا آموخت ، براى خدا عمل كرد و براى خدا آموزش داد !.
أمالي الطوسيّ : 167 / 280 منتخب ميزان الحكمة : 400