چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

چرا بايد به فرد با تقوا همسر داد؟

پاسخ :
الإمامُ الحسنُ عليه‏السلام
لرجل جاءَ إلَيهِ يَستَشِيرُهُ في تَزويجِ ابنَتِهِ: زَوِّجْها مِن رَجُلٍ تَقِيٍّ ، فإنّهُ إن أحَبَّها أكرَمَها وإن أبغَضَها لَم يَظلِمْها ؛
امام حسن عليه‏السلام
- خطاب به مردى كه با ايشان در باره ازدواج دختر خود مشورت كرد- فرمودند: او را به مردى باتقوا شوهر ده ؛ زيرا اگر دختر تو را دوست داشته باشد گراميش مى‏دارد و اگر دوستش نداشته باشد به وى ستم نمى‏كند .
مكارم الأخلاق : 1 / 446 / 1534 منتخب ميزان الحكمة : 254