چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

كسي كه بي همسري را همسر دهد، چه ثوابي دارد؟

پاسخ :
امام صادق عليه‏السلام :
مَن زَوَّجَ أعزَبا كانَ مِمَّن يَنظُرُ اللّه‏ُ عز و جل إلَيهِ يَومَ القِيامَةِ ؛
هر كه بى‏همسرى را زن دهد ، از جمله كسانى است كه خداوند در روز قيامت به او نظر مى‏افكند .
الكافي : 5 / 331 / 2 منتخب ميزان الحكمة : 252
*******
امام كاظم عليه‏السلام :
ثلاثةٌ يَستَظِلُّونَ بِظِلِّ عَرشِ اللّه يَومَ لا ظِلَّ إلاّ ظِلُّهُ : رَجُلٌ زَوَّجَ أخاهُ المسلمَ ، أو أخدَمَهُ ، أو كَتَمَ لَهُ سِرّا ؛
سه نفرند كه در روزى كه سايه‏اى جز سايه عرش خدا نيست در سايه عرش اويند : مردى كه برادر مسلمان خود را زن دهد ، يا به او خدمت كند ، يا رازش را بپوشاند .
الخصال : 141 / 162 منتخب ميزان الحكمة : 252