چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

خوشحال كردن پدر و مادر چه بهره های معنوی دارد؟

پاسخ :
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
منَ بَرَّ والِدَيهِ طُوبى لَهُ ، زادَ اللّه‏ُ في عُمرِهِ .
هر كه به پدر و مادرش نيكى كند ، خداوند عمرش را زياد كرده‏است ، خوشا به حالش .
الترغيب والترهيب : 3 / 317 / 17 منتخب ميزان الحكمة : 614
*******
رسول الله صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم
وقد سَألَهُ ابنُ مَسعودٍ عَن أحَبِّ الأعمالِ إلَى اللّه تعالى: الصَّلاةُ على وَقتِها . قلتُ : ثُمّ أيٌّ ؟ قالَ : بِرُّ الوالِدَينِ .
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم - در پاسخ به سؤال ابن مسعود از محبوبترين كارها نزد خداوند متعال- : نمازِ به وقت . عرض كردم : سپس چه ؟ فرمود : نيكى به پدر و مادر .
الترغيب والترهيب : 3 / 314 / 1 منتخب ميزان الحكمة : 612
*******
امام صادق عليه‏السلام :
إن أحبَبتَ أن يَزيدَ اللّه‏ُ في عُمرِكَ فسُرَّ أبَوَيكَ .
اگر دوست دارى خداوند بر عمرت بيفزايد ، پدر و مادرت را خوشحال كن .
الزهد للحسين بن سعيد : 33 / 87 منتخب ميزان الحكمة : 408
*******
امام صادق عليه‏السلام :
بَرُّوا آباءكُم يَبَرَّكُم أبناؤكُم .
با پدرانتان خوشرفتار باشيد ، تا فرزندانتان با شما خوشرفتارى كنند .
بحار الأنوار : 74 / 65 / 31 منتخب ميزان الحكمة : 614

نظرات کاربران