چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

توصيه هاي امام صادق عليه السلام درباره ي فروتني كردن در مقابل پدر و مادر چيست؟

پاسخ :
الامام الصلدق عليه‏السلام
في قولِهِ تعالى : «و اخْفِضْ لَهُما جَناحَ الذُّلِّ مِنَ الرَّحمَةِ»: لا تَملَأْ عَينَيكَ من النَّظَرِ إلَيهِما إلاّ بِرَحمَةٍ ورِقَّةٍ ، ولا تَرفَعْ صَوتَكَ فَوقَ أصواتِهِما ، ولا يَدَكَ فَوقَ أيديهِما ، ولا تَقَدَّمْ قُدّامَهُما .
امام صادق عليه‏السلام - درباره آيه «و از روى مهربانى ، در برابر آنان خوار و فروتن باش»- : نگاهت را جز از سر مهر و دلسوزى به آنان خيره مكن و صدايت را از صداى آنها بلندتر مگردان و رو دست آنها نيز بلند نشو و خود را از آنها جلو مينداز .
الكافي : 2 / 158 / 1 منتخب ميزان الحكمة : 614