چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

رسول خدا - صلی الله علیه و آله و سلم - غیبت كنندگان را در شب معراج چگونه دید؟

پاسخ :
رسولُ اللّه صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
مَرَرتُ ليلةَ اُسرِيَ بيعلى قَومٍ يَخمِشُونَ وُجوهَهُم بأظفارِهمِ ، فقلتُ : يا جَبرَئيلُ ، مَن هؤلاءِ ؟ فقالَ : هؤلاءِ الذينَ يَغتابُونَ الناسَ ويَقَعُونَ في أعراضِهِم .
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
در شب معراج ، مردمى را ديدم كه چهره‏هاى خود را با ناخنهايشان مى‏خراشند . پرسيدم : اى جبرئيل ، اينها كيستند ؟ گفت : اينها كسانى هستند كه از مردم غيبت مى‏كنند و آبرويشان را مى‏برند .
تنبيه الخواطر : 1 / 115 منتخب ميزان الحكمة : 436