چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

چرا رشوه موجب هلاكت پیشینیان گردید؟

پاسخ :
امام على عليه‏السلام :
انّما أهلَكَ مَن كانَ قَبلَكُم أنَّهُم مَنَعُوا الناسَ الحَقَّ فاشتَرَوهُ ، وأخَذُوهُم بالباطِلِ فاقتَدَوهُ .
پيشينيان شما از ايـن رو بـه هـلاكت و تباهى در افتادند كه مردمان را از حقّ (شان) بازداشتند و آنان (ناچار با رشوه) آن را خريدند و آنان را به ارتكاب باطل و نادرستى واداشتند و مردم هم از آن پيروى كردند .
نهج البلاغة : الكتاب 79 منتخب ميزان الحكمة : 236