سه‌شنبه، 23 فروردين 1390

پرسش :

شيوه ‏هاي درمان آلزايمر چیست؟

پاسخ :
در حال حاضر داروهايي وجود دارند كه نشانه‏هاي ملايم تا متوسط آلزايمر همچون از دست دادن حافظه را درمان مي‏كنند كه از طريق مشورت با پزشك مي‏توانيد اطلاعات بيشتري در مورد داروهايي از اين قبيل كسب كنيد.
امكان دارد كه رايزني‏هاي حرفه‏اي و گروههاي پشتيبان، در چيرگي بر هيجانات و فشارهاي رواني، ياري كننده بيماران باشند. برخي داروها احتمالا در احساسات مربوط به افسردگي يا نگراني هم اثر دارند. پزشك يا بهداشتيار در اين گونه موارد بهترين توصيه ‏ها را به شخص مي‏كند.
تمام مبتلايان به اين بيماري، در زماني به ياري ديگران نيازمندند و بيشتر اوقات پرستار خانگي مسئوليت مراقبت از بيمار را مي‏پذيرد. خانواده، دوستان، و شركتهايي كه پرستاري روزانه را به عهده دارند، از منابع پشتيباني به شمار مي‏آيند. واقعيت اين است كه اعضاي خانواده و پرستاران، براي مواظبت و نگهداري از بيمار مبتلا به آلزايمر بايد دگرگونيهايي در زندگي خود پديد آورند. اين گونه تغييرات بهتر است به محض اينكه بيماري آشكار شد آغاز شود.
www.ch3.ir