سه‌شنبه، 23 فروردين 1390

پرسش :

خانم 23 ساله ای هستم که پنج ماه است که بیماری قند گرفته ام و پنج ماه است که انسولین می زنم . می خواهم بپرسم که برای پایین آوردن قند خون می توانم از داروهای گیاهی استفاده کنم ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر خوش نیت، فوق متخصص غدد و متابولیسم:
داروهای گیاهی بحث زیادی دارد . در مورد دیابت حدود هشتاد داروی گیاهی در دنیا مورد مطالعات علمی قرار گرفته است . حدود ده تا پانزده تای این داروها مطالعات زیادی روی آن انجام دشده است . و نشان داده اند که بعضی از این ها تا حد مختصری در کاهش قند خون موثر هستند . مثلا هندوانه ی ابوجهل ، گزنه ، عدس المُلک ، خیار تلخ و شنبلیله در درمان دیابت نوع دو موثر هستند . در درمان بیماری نوع یک که ایشان دارند موثر نیستند . بیمارانی که دیابت نوع دو دارند می توانند همراه داروهای استاندارد خودشان از این داروهای گیاهی هم بعنوان کمکی استفاده بکنند نه بعنوان جایگزین .
www.ch3.ir