سه‌شنبه، 23 فروردين 1390

پرسش :

چقدر به گفته بچه ها یک تا دوساله مبنی برای اینکه دل درد دارند باید توجه کنیم ؟

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر صادقیان، فوق تخصص گوارش و کبد کودکان:
ما به کودکان زیر چهارسال هر موقع که کودک اعلام دل درد بکند توجه می کنیم . دل دردهای غیر عضویی معمولا از چهار سال به بعد شروع میشود. بچه ها میتوانند محرومیت هایشان را بصورت دل درد نشان بدهند ولی زیر چهار سال هنوز شکل تقلید صورت نگرفته و سازمان بندی نشده است . پس هر بچه ی زیر چهار سال که شکاتی می کند ، باید توجه کرد . بسیاری از این موارد بخاطر بدخوراکی هاست . چیبس و پفک و ... می تواند یک ورم معده به بچه بدهد . و باعث دل درد بشود . یکسری علائم نگران کننده هست البته مادر نباید نگران بشود مثل تب ، اسهال خونی ، تکرر ادرار و زور زدن حین ادرار که باید به پزشک مراجعه کنند .
www.ch3.ir