سه‌شنبه، 23 فروردين 1390

پرسش :

دبیری 43 ساله هستم و مرتب گلویم را صاف میکنم و همیشه خلط گلو دارم . پزشکان میگویند که آسم خفیف دارم . راهنمایی بفرمایید .

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر محمد حسن بمانیان، فوق تخصص آسم و آلرژی:
کسانی که مرتب گلویشان را صاف می کنند علل زیادی دارد. می تواند سینوزیت مزمن باشد ، می تواند ریمیت هایی باشد که ترشح پشت حلق ایجاد می کند یا بیماریهای گوارشی برگشت اسید باشد. یکی از علت های آن آسم است . می تواند اولین علامت آسم باشد . ایشان باید از لحاظ ریوی بررسی بشوند . و اگر تشخیص آسم است درمان بشوند .
www.ch3.ir