سه‌شنبه، 23 فروردين 1390

پرسش :

چشم من آب مروارید دارد . دکتر می گوید که الان برای عمل زود است . صبح که از خواب بلند می شوم لکه ی سفیدی جلوی چشمم برق می زند و الان دید چشمم کم است و از عینک استفاده می کنم . یک چشمم هم آب سیاه دارد . لطفا راهنمایی کنید .

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر خسرو جدیدی، فوق تخصص قرنیه و جراح چشم:
در مورد آب مروارید و زمان جراحی آن ، الان دیگر مثل گذشته نیست که ما بگوییم آب مروارید حتما باید رسیده باشد و بعد عمل بشود . بخاطر بهبود تکنولوژی در این زمینه ، معمولا زمان عمل را بسته به نیاز افراد میگذاریم . گاهی فرد از افراد فعال جامعه است و ما او را زودتر عمل می کنیم . گاهی یک فرد خانه دار است و نیاز به دید دقیق ندارد و ما معمولا ایشان را دیرتر عمل می کنیم . پس در هر زمان میشود آب مروارید را عمل کرد بسته به نیاز افراد . بحث آب سیاه بحث طولانی است . وقتی ما آب مروارید را عمل می کنیم ، خوبخود آب سیاه هم بهتر میشود . از این جهت کسانی که هم زمان هم آب مروارید و هم آب سیاه دارند چون وقتی آب مروارید را عمل می کنیم آب سیاه بهتر میشود ، پس خوب است که آب مروارید را زودتر عمل کنیم . و نهایتا لکه های سیاهی که جلوی چشمشان است در برق زدن مهم است بخاطر اینکه این مشکل شبکیه است و با عدسی کاری ندارد . و اینها جزء علائم مهم شبکیه است و اگر چشمشان زیاد برق می زند باید پیش چشم پزشک بروند که شبکیه شان مشکلی نداشته باشد .
www.ch3.ir