سه‌شنبه، 23 فروردين 1390

پرسش :

من خانمی هستم که 48 سال سن دارم و وقتی از پله بالاو پایین می روم دچار درد زانو می شوم . آیا اینها از علائم آرتروز زانو است ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر حسین فراهینی، متخصص ارتوپدی و فوق تخصص جراحی زانو:
بالا و پایین رفتن از پله باعث می شود که یک فشار مضاعفی روی مفصل پاکِلِمفرال یعنی این استخوان ران و کشکی که با همدیگر در تماس هستند ، فشار بیشتر روی آنجا متمرکز می شود ، این می توان شروع آرتروز باشد یا سائیدگی کشکک باشد . توصیه ی من این است که حتما به پزشک مراجعه بکنند ومعاینه بشوند و درمان بشوند . می تواند شروع آرتروز باشد .
www.ch3.ir