سه‌شنبه، 23 فروردين 1390

پرسش :

آیا رطوبت فقط بیماری روماتیسم را تشدید می کند یا کسانی که شغل آنها ایجاب می کند که با رطوبت سروکارداشته باشند مثلاً خانم ها درشالیزارهای شمال معمولاً در فصلی که قرار است برنج کاشته شود پای آنها در آب است آیا این مسئله زمینه ساز این بیماری است ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر غلامحسین علی شیری، متخصص داخلی – فوق تخصص روماتولوژی :
در مطالعاتی که انجام شده ارتباط مستقیم آب و رطوبت با رماتیسم مفصلی اثبات نشده است . اما بیمارانی که روماتیسم و شکایت مفصلی دارند اگر در معرض آب و سرما قرار بگیرند بدتر می شوند . توصیه می کنیم که در فصل سرما و موقع کار کردن با آب دستکش بپوشند که اذیت نشوند.
www.ch3.ir