شنبه، 27 فروردين 1390

پرسش :

پسری بیست ماهه دارم که به دنبال سرماخوردگی دچار سرفه و خلط سینه می شود آیا این حالت به علت آلرژی است یا عفونت ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر محمد حسن بمانیان، فوق تخصص آسم و آلرژی:
یکی از علائم شایعی که ما در کودکانی که مبتلا به آلرژی هستند ما زیاد می بینیم و مورد شکایت والدین و خانواده ها است سرماخوردگی مکرر است . بچه هایی که زیاد سرما می خورند و سرماخوردگی هایی که به دنبال آن سرفه طولانی است . بیشتر از ده روز یا دو هفته طول می کشد. سرفه هایی که بیشتر در شب تشدید پیدا می کند . سرفه هایی که با گریه کردن بچه و یا دویدن او تشدید پیدا می کند . همراه با خس خس سینه است . می تواند مربوط به آسم آلرژیک یا آسم حساسیتی در کودکان باشد . که نیاز است بررسی شوند و اگر تشخیصی در این رابطه بود درمان شوند .
www.ch3.ir