شنبه، 10 ارديبهشت 1390

پرسش :

فرايند عملكرد آمريكا در منطقه خاورميانه و كشور عزيزمان ايران را با توجه به ادعاى دموكراسى خواهى آن كشور چگونه ارزيابى مى شود؟

پاسخ :
مقام معظم رهبرى :
آن كسانى كه سالهاى متمادى از پليدترين ديكتاتورها حمايت كردند. در همين كشور ما كودتاى 28 مرداد را آمريكاييها براى انداختند 25 سال سخت ترين و سياهترين ديكتاتورى را در اين كشور آنها بوجود آوردند و قرص و محكم حمايت كردند هر فاجعه آفرينى كه بوسيله آن رژيم در ايران انجام مى گرفت مثل قضاياى 15 خرداد يا قضاياى 17 شهريور كه در هر كدام چه تعداد كثيرى از مردم غير نظامى و مردم كوچه و خيابان كشته شدن بدست عوامل مزدور رژيم . در همه اين قضايا اينها جانب رژيم ديكتاتور را گرفتند. عليه مردم حرف زدند. چه در قضيه اول كه زمان كندى بود و چه در قضيه دوم كه زمان كارتر بود از همين صدام حسينى كه امروز خودشان را نقطه مقابل او به حساب مى آورند چه حمايتها كردند امروز هم وضع آنها بهتر از گذشته نيست و همانطور هست . كسانيكه در عراق يك كشور 30-25 ميليونى يك كشور مستقل در يك منطقه حساس بى اعتنا به آراء مردم ، بى اعتنا به خواست مردم آمدند يك حاكم بيگانه ، يك حاكم آمريكايى در عراق گذاشتند كسانيكه صد نفر يكجا در افغانستان در عراق از مردم را به صرف سوء ظن و تهمت به قتل رساندن حتى عذر خواهى هم نكردند. در همين افغانستان كاروان مردم را كه براى عروسى مى رفتند زدند كشتند بعد گفتند اشتباه شده و عذر خواهى لازم ندانستند كه بكنند در عراق روزانه با مردم درگير مى شوند. خانه هاى مردم را محيط امن زندگى مردم را لگد كوب مى كنند عذر خواهى نمى كنند افرادى كه اينقدر به حقوق انسانها به حقوق ملتها به آراء مردم بى اعتنا هستند اينها غلط مى كنند خودشان را متولى دموكراسى بدانند.
برگزیده از بیانات مقام معظم رهبری در تاریخ 8/23/ 82