شنبه، 10 ارديبهشت 1390

پرسش :

دشمن در برخورد با جمهورى اسلامى ايران از استحاله چگونه بهره بردارى مى كند؟

پاسخ :
مقام معظم رهبرى :
استحاله دو جريان دارد. يك جريان فرهنگى ، يك جريان سياسى . ملت ايران متوجه باشد، قصد دشمنى يعنى نظام استكبارى آمريكا و صهيونيستهائى كه با آنها دستشان در دست هم است و با هم در يك جبهه هستند، اين است بتوانند ملت را نسبت به آرمانهايش ، نسبت به عقايدش ، نسبت به هدفهايش ، بى تفاوت و بى اعتنا كنند و بعد بتوانند به وسيله عوامل خودشان و مزدوران خودشان زمينه را براى سيطره آمريكا بر ايران فراهم كنند، مقصود اين است . در جريان سياسى عمده نقشه اينها، ايجاد اختلاف است . كوبيده شدن جناح هاى گوناگونى كه همه برخاسته از انقلاب و وابسته به انقلاب به دست يكديگر است . اينها، آنها را بكوبند، آنها اينها را بكوبند اين آن اصول و خطوط اصلى نقشه آمريكائى در اين منطقه است . بر روى مسلمان نظام جمهورى اسلامى مثل قانون اساسى و دين و پايه اسلامى نظام گفتگو و بگو و مگو به وجود بياورند، چالش ايجاد كنند، اختلاف ايجاد كنند، اينها آن جريانهاى سياسى - فكرى است كه دارند دنبال مى كنند. البته كسانى هم هستند كه بلند گوى آنها حاضر بشوند در داخل كه از اينها هم استفاده مى كنند. اخير اعلام كردند كه ما بايد روزنامه هائى را كه به نفع آمريكا حرف مى زند، در داخل ايران تقويت كنيم . حالا اگر هم چنين سه چهار سال قبل كه بعضى از روزنامه ها پايگاه دشمن هستند، اينها دارند خودشان را افشاء مى كنند اين حقايق را، آن روز هم ما بى اطلاع نبوديم و فقط تحليل نبود اما امروز خودشان دارند اين مسئله را بيان و افشاء مى كنند.
جوانهاى عزيز ما متوجه جريان فرهنگى باشند، جريان فرهنگى مى خواهند راه بياندازند، تزريق لاابالى گرى و اباحى گرى ، بى اعتنايى به اخلاق ، منضبط دينى و اسلام است . كشانده شدن به هرزگى ، به لاابالى گرى اينها آن چيزهائيست كه آنها دنبالش هستند. هم جوانها، هم مسئولين علم و آموزش و پرورش و مسائل جوانان و اينها بايد مراقب اين مسائل باشند.
برگزیده از بیانات مقام معظم رهبری در تاریخ 8/23/ 82