شنبه، 10 ارديبهشت 1390

پرسش :

آيا امام هادی ‏عليه ‏السلام از ولادت حضرت مهدی عليه ‏السلام خبر داده است؟

پاسخ :
صقر بن ابي‏دلف مي‏ گويد: از امام هادي (ع) شنيدم كه مي ‏فرمود:
"الإمام بعدي الحسن و بعد الحسن ابنه القآئم الّذي يملأ الأرض قسطاً و عدلاً كما ملئت جوراً و ظلماً"؛(1)
"امام بعد از من حسن و بعد از حسن فرزندش قائم است، كسي كه زمين را پر از عدل و داد خواهد كرد آن گونه كه پر از ظلم و جور شده باشد."
داوود بن قاسم جعفري مي‏ گويد: از امام ابوالحسن هادي (ع) شنيدم كه مي ‏فرمود:
"الخلف من بعدي الحسن، فكيف بكم بالخلف من بعد الخلف؟ فقلت: ولِمَ؟ جعلني اللَّه فداك! فقال: إنّكم لاترون شخصه ولايحلّ لكم ذكر اسمه..."؛(2)
"جانشين بعد از من فرزندم حسن است. پس چگونه است شما را به جانشين بعد از او؟ عرض كردم: چطور؟ خداوند مرا فداي تو گرداند! فرمود: زيرا شما شخص او را نمي ‏بينيد و نام بردن اسم او بر شما حلال نيست...".

پی نوشتها:
1. بحارالأنوار، ج 50، ص 239، ح 3
2. كشف الغمة، ج 2، ص 406
www.eporsesh.com