شنبه، 10 ارديبهشت 1390

پرسش :

آيا امام سجاد‏ عليه ‏السلام از ولادت حضرت مهدی عليه ‏السلام خبر داده است؟

پاسخ :
فرزند امام زين‏ العابدين (ع) از حضرت سؤال كرد:
"يا أبة! ولِمَ سمّيته الباقر؟
قال: فتبسّم و ما رأيته يتبسّم قبل ذلك... ثم قال: يا بنيّ! إنّ الإمامة في ولده إلي أن يقوم قآئمنا (ع) فيملأها قسطاً و عدلاً، كما ملئت ظلماً وجوراً و أنّه الإمام و أبوالأئمّة، معدن الحلم وموضع العلم يبقره بقراً واللَّه لهو أشبه الناس برسول اللَّه (ص)
فقلت: فكم الأئمّة بعده؟
قال: سبعة ومنهم المهديّ الّذي يقوم بالدين في آخر الزمان"؛

"اي پدر! چرا برادرم را باقر ناميدی؟ ايشان تبسمی فرمودند كه من پيش از آن چنين نديده بودم سپس حضرت فرمود:
"اي فرزندم! همانا امامت در اولاد او خواهد بود تا قائم ما قيام كند و زمين را پر از عدل و داد نمايد، همان ‏گونه كه از ظلم و جور پر شده باشد و اوست امام، پدر امامان، معدن حلم و موضع علم، علم را خواهد شكافت. به خدا سوگند! هر آينه او شبيه ‏ترين مردم به رسول خدا (ص) است.
عرض كردم: امامان بعد از او چند نفرند؟
فرمودند: "هفت نفر كه از ميان آن‌ها مهدی است كه در آخرالزمان به دين قيام خواهد كرد."(1)

پی نوشت:
1. بحارالأنوار، ج 36، ص 388، ح 3
www.eporsesh.com