دوشنبه، 12 ارديبهشت 1390

پرسش :

آيا ايمان به وجود امام زمان عليه السلام و ولادت او فرضيه اى فلسفى و ظنى است؟

پاسخ :
خير، مسأله ايمان به وجود و ولادت حضرت مهدى عليه السلام گر چه پشتوانه عقلى و فلسفى قطعى دارد، ولى ادله نقلى قرآنى و حديثى نيز بر آن دلالت دارد.
نه تنها روايات فراوانى در حد تواتر بر ولادت حضرت دلالت دارد، بلكه احاديث صحيح السند نيز اين موضوع را تأييد مى نمايد. و نيز ادله نقلى فراوانى در حد تواتر بر وجود حضرت دلالت دارد.
منبع : موعود شناسی وپاسخ به شبهات، نویسنده: علی اصغر رضوانی، انتشارات مسجد مقدس جمکران