دوشنبه، 12 ارديبهشت 1390

پرسش :

بى طرفى در مقابل جبهه بندى موجود در جامعه بين المللى به چه مفهوم مى باشد؟

پاسخ :
مقام معظم رهبرى :
بى طرفى در مقابل جبهه بندى موجودى در جامعه بين المللى بى معنا است . در يك طرف اين صف بندى، كفر و استكبار و مراكز قدرت سياسى و اقتصادى جهان و حكومتهاى مزدور آنان قرار دارند و در طرف ديگر همه ملتهايى كه از جبهه جهانى ظلم و ستم ، آسيب ديده اند، بنابر اين بى طرف ماندن در مقابل اين واقعيات معنا ندارد. اگر كسى به مخالفت با مبانى ارزشى نظام تظاهر مى كند حق ندارد به مجلس ‍ برود و همه بايد در مورد اين مسئله حساس باشند.
برگزیده از بیانات مقام معظم رهبری در تاریخ 29/6/1382