سه‌شنبه، 13 ارديبهشت 1390

پرسش :

چه كنيم كه ايمانمان به وجود حضرت مهدى علیه السلام بيشتر شود؟

پاسخ :
براى تقويت ايمان به وجود حضرت مهدى عليه السلام از راه هايى مى توان استفاده نمود:

1- بررسى ادله عقلى كه مى تواند عقل و فكر انسان را نسبت به وجود حضرت مهدى عليه السلام تقويت نمايد.

2- بررسى آيات قرآنى و رواياتى كه از آنها استفاده مى شود كه حضرت مهدى عليه السلام وجود دارد.

3- مطالعه احوال كسانى كه به محضر مقدس حضرت بقية الله الاعظم ارواحنا له الفداء مشرف شده اند، كه اين مى تواند نقش بسزايى در تقويت قلوب انسان نسبت به وجود حضرت عليه السلام داشته باشد.

4- قرائت دعاهايى كه در آن خطاب به حضرت شده و با او نجوا دارد كه مى تواند تأثير بسزايى در اعتقاد انسان به وجود حضرت مهدی عليه السلام داشته باشد.

منبع : موعود شناسی و پاسخ به شبهات، علی اصغر رضوانی، انتشارات مسجد مقدس جمکران