سه‌شنبه، 13 ارديبهشت 1390

پرسش :

آيا در مورد حضور در مسجد سهله در شب چهارشنبه مدركى وجود دارد؟

پاسخ :
در مورد حضور در مسجد سهله در شب چهارشنبه مدركى از ناحيه اهل بيت عليه السلام به دست ما نرسيده است جز اين كه سيد بن طاووس فرمود:((اگر خواستى به مسجد سهله بروى آن را در ميان مغرب و عشاى شب چهارشنبه قرار بده كه اين وقت از ديگر وقت ها برتر است)). (1)
محدث نورى در اين مورد مى گويد:((اما مستند چهل شب همان عمومات است)). (2)
مقصود ايشان از عمومات رواياتى است كه بر عدد چهل و عمل چله گيرى آثار مترتب كرده است .
پی نوشتها:
1- مصباح الزائر ، ص 105.
2- النجم الثاقب ، ص 845.
منبع : موعود شناسی و پاسخ به شبهات، علی اصغر رضوانی، انتشارات مسجد مقدس جمکران