سه‌شنبه، 13 ارديبهشت 1390

پرسش :

آيا در عصر ظهور، زندگى بشر سامان مى يابد؟

پاسخ :
در زيارت نامه ها و رواياتى كه درباره حضرت مهدى عليه السلام و عصر ظهور رسيده به زندگى اصيل و درست انسان در پرتو فروغ جاودانه تعاليم امام مهدى عليه السلام اشاره رفته است .
در زيارتى درباره حضرت مهدى عليه السلام مى خوانيم :... السلام على ربيع الانام و نضرة الايام ...(1) ؛((... سلام بر بهاران زندگى مردمان و طراوت روزگاران ...)).
امام حسين عليه السلام فرمود؛منا اثنى عشر مهديا ... و آخرهم التاسع من ولدى و هو القائم بالحق يحيى الله به الارض بعد موتها ...(2) ؛((در خاندان ما دوازده مهدى است ... آخر آنان نهمين فرزند من است كه به حق قيام كند و خداوند ، زمين مرده را با به دست او زنده كند ...)).
امام صادق عليه السلام در تفسير آيهاعلموا ان الله يحيى الارض بعد موتها ...فرمود: يعنى خداوند زمين را با عدل قائم در رستاخيز ظهور او زنده مى گرداند پس از آنكه از ستم فرمانروايان ضلالت مرده باشد ...))(3)
پی نوشتها:
1- مفاتيح الجنان ، ص 531.
2- كمال الدين ، ج 1 ، ص 317.
3- الغيبة ، نعمانى ، ص 25.
منبع : موعود شناسی و پاسخ به شبهات، علی اصغر رضوانی، انتشارات مسجد مقدس جمکران