شنبه، 19 آذر 1390

پرسش :

تأثير تقوا و صفاي نفس مربي در تربيت کودک تا چه حد است؟

پاسخ :
صفاي نفس، دل پاک و تقواي الاهي در تربيت کودک بسيار مؤثر است. اگر مربي (والدين، معلم و...) دلش پاک نباشد و آن را صيقل نداده باشد نمي‏تواند در تربيت کودک، به ويژه تربيت ديني او موفق باشد. سخني کز دل برآيد، لاجرم بر دل نشيند.
سخني که از دل پاک بر نيايد، دلنشين نخواهد بود و به قول معروف، از يک گوش مي‏آيد و از گوش ديگر بيرون مي‏رود.
ذات نايافته از هستي بخش‏
چون تواند که بود هستي بخش؟ (1)
پی نوشت:
(1)عبدالرحمن جامي، گزيده‏ي هفت اورنگ.
منبع: کتاب نسیم مهر(1)، حجت الاسلام حسین دهنوی، انتشارات خادم الرضا(علیه السلام)