شنبه، 19 آذر 1390

پرسش :

دختر 5 ساله ام به شدت به چادر علاقه مند است؛ به گونه اي که حتي در مقابل محارم نيز چادر دارد. آيا مي توانم چادر را به زور از سر او بردارم؟

پاسخ :
احتمال دارد توجه و تشويق بيش از حد شما او را دچار چنين علاقه افراطي کرده است؛ بنابراين، توصيه مي کنم توجه و تشويق هاي خود را تا مدتي قطع کنيد تا تعديل شود.
او را آگاه کنيد که در اين سن، چادر برايش لازم نيست؛ اما حتماً بگوييد که وقتي بزرگ شود، بايد خود را از مردان غريبه بپوشاند.
هرگز چادر را با زور از سر او برنداريد و آشکارا با آن مخالفت نکنيد. فرزند شما در اين سن، قدرت تجزيه و تحليل مسائل را ندارد و ممکن است تصور نادرستي از حجاب در ذهن او نقش ببندد و در آينده از آن بگريزد.
بکوشيد از طريق پرت کردن حواس او يا پنهان کردن چادر و جايگزيني روسري، اين علاقه افراطي و غيرمنطقي را از بين ببريد.
منبع: کتاب نسیم مهر(2)، حجت الاسلام حسین دهنوی، انتشارات خادم الرضا(علیه السلام)/1388