شنبه، 26 آذر 1390

پرسش :

آيا برزخ دار عمل است؟

پاسخ :
انسان علاوه بر اينکه داراي روحي است که مبدأ حياتي قابل بقاء دارد، داراي نفسي است که شخصيت اوست و اين شخصيت در حين تکامل يافتن امتداد دارد انسان مي تواند همانطور که به نفس خودش حقيقت ممتدي مي دهد، عملش هم ممتد باشد و عمل در شعاع امتداد نفس او امتداد يابد لذا اگر در دنيا موفق نشد آن چه که منظورش است به ثمر برساند بعد از مرگش در عالم برزخ مي تواند امتداد دهد و به ثمر برساند البته مشروط به اينکه اين عمل ارزش امتدادي داشته باشد و پايه هاي آن را نيز در دنيا گذاشته باشد و چنين اعمالي قابل امتداد و انجام شدني است.
منبع: تصویر برزخ و برزخیان در قرآن کریم، فاطمه کریمی، انتشارات جامعه القرآن الکریم