سه‌شنبه، 6 دی 1390

پرسش :

آيا قانون تعديل نيروي انساني شامل كارگران مشمول قانون كار نيز مي شود؟

پاسخ :
مقررات مربوط به قانون تعديل نيروي انساني و مقوله حذف پست سازماني قانوناً ناظر بر كارگران مشمول قانون كار كه فاقد پست و شغل سازماني در دستگاههاي دولتي مي باشند نمي شود و در اين زمينه هر گونه تغيير شغل و تغيير محل جغرافيائي خدمت كارگران و نيز بازخريد سنوات خدمت آنان تابع ضوابط و مقررات مربوط به خود خواهد بود.
منبع:www.icm.ir