جمعه، 21 بهمن 1390

پرسش :

در قرآن مجيد، چند آيه براي بازشناسي‌ِ روز قيامت آمده است‌؟

پاسخ :
در قرآن مجيد، يكي از مسائل بارز و چشم‌گير اين كتاب آسماني است كه به عقيدة برخي‌، هزار و چهارصد يا كمي بيشتر آيه‌، پيرامون آن به صورت صريح وارد شده است و حتي به عقيدة بعضي ديگر، يك سوم قرآن مي‌تواند به آن مربوط باشد.
آن چه به يقين مي‌توان گفت اين است كه كم‌تر سوره‌اي مي‌توان يافت كه در آن به زندگي اخروي اشاره‌اي نشده باشد.(ر.ك‌: منشور جاويد، آيت اللّه سبحاني‌، ج 9، ص 5، انتشارات سيدالشهدا علیه السلام.)
eporsesh.com