جمعه، 21 بهمن 1390

پرسش :

مـگـر مقام امامت بالاتر از رسالت است كه خداوند بر ابراهيم (ع ) منت مى گذارد ومى گويد تو را امام و رهبر مردم قرار دادم ؟

پاسخ :
مـقام امامتى كه به ابراهيم پس از امتحانات مشكل و پيمودن مراحل يقين و شجاعت بخشيده شد فـوق مـقـام نبوت و رسالت بود زيرا امامت عبارت است از تحقق بخشيدن برنامه هاى دينى اعم از حـكـومـت بـه معنى وسيع كلمه و اجراى حدود و احكام خدا واجراى عدالت و همچنين تربيت و پـرورش نـفـوس و اين مقام از مقام رسالت و نبوت بالاتر است در حقيقت مقام امامت مقام تحقق بـخـشيدن به اهداف مذهب و هدايت به معنى ايصال به مطلوب است نه فقط ارائه طريق علاوه بر اين هدايت تكوينى را نيز شامل مى شود .
eporsesh.com