جمعه، 21 بهمن 1390

پرسش :

اينكه قرآن درباره بهشتيان مى گويد: « و لهم رزقهم فيها بكره و عشيا؛ هر صبح وشام روزى آنها در بهشت در انتظارشان است» مگر در بهشت صبح و شامى وجود دارد ؟

پاسخ :
در روايات اسلامى چنين آمده است : گرچه در بهشت همواره نور و روشنايى است امابهشتيان از كم و زياد شدن نور و نوسان آن , شب و روز را تشخيص مى دهند . نيز ممكن است اين جمله كنايت از استمرار و دوام نعمتهاى بهشت باشد .
eporsesh.com