جمعه، 21 بهمن 1390

پرسش :

قـرآن در مورد يهود مى گويد : گفتند جز چند روزى آتش دوزخ به ما نمى رسد و اين افترا و دروغى را كـه بـه خـدا بـسته بودند آنها را در دين شان مغرور ساخته بود مگر ممكن است انسان دروغى بگويد و يا افترایى به خود ببندد و بعد خودش تحت تاثير آن واقع گردد و به آن مغرور شود ؟

پاسخ :
مساله فريب وجدان از مسائل مسلم روانشناسى امروز است كه گاهى دستگاه فكر وانديشه در پى اغـفـال وجدان برمى آيد و چهره حقيقت را در نظر وجدان خويش دگرگون مى سازد بعلاوه اين گـونـه افـتـراءها و امتيازهاى دروغينى را نسلهاى پيشين اهل كتاب درست كرده بودند و تدريجا براى نسلهاى آينده كه از واقعيت آگاهى چندانى نداشتندبه صورت عقيده مسلمى درآمده بود .
eporsesh.com