جمعه، 21 بهمن 1390

پرسش :

چرا يك كتاب تربيتى و انسان ساز مثل قرآن اين همه تاريخ و داستان دارد ؟

پاسخ :
تـاريـخ آزمـايشگاه مسائل گوناگون زندگى بشر است و آنچه را كه انسان در ذهن خود بادلائل عقلى ترسيم مى كند در صفحات تاريخ به صورت عينى درمى يابد , از اين گذشته تاريخ و داستان جـاذبـه مـخـصـوصى دارد , و انسان در تمام ادوار عمر خود از سن كودكى تا پيرى تحت تاثير اين جاذبه فوق العاده است دليل اين موضوع شايد آن باشدكه انسان قبل از آنكه عقلى باشد حسى است و از ايـن رو هميشه براى جا افتادن استدلالات عقلى از مثالهاى حسى استمداد مى شود , از طرفى داستان و تاريخ براى همه قابل درك و فهم است به همين دليل كتابى كه جنبه عمومى و همگانى دارد و از عـرب بـيـابـانـى بى سواد نيمه وحشى گرفته تا فيلسوف بزرگ و متفكر همه بايد از آن استفاده كنند حتما بايد روى تاريخ و داستانها و مثالها تكيه نمايد مجموعه اين جهان نشان مى دهد كه قرآن در بيان اين همه تاريخ و داستان بهترين راه را از نظر تعليم وتربيت پيموده است .
eporsesh.com