جمعه، 21 بهمن 1390

پرسش :

در سوره بقره مى خوانيم كه هاروت و ماروت دو فرشته الهى بودند كه براى مبارزه با اذيت و آزار ساحران به تعليم مردم پرداختند،آيا براستى فرشته مى تواند معلم انسان باشد؟

پاسخ :
خداوند آنها را به صورت انسانهايى درآورد تا بتوانند اين رسالت خود را انجام دهند، اين حقيقت را مـى تـوان از آيـه 9 سـوره انعام نيز دريافت در آنجا مى فرمايد:( اگر او ( پيامبر ) را فرشته اى قرار مى داديم حتما او را بصورت مردى جلوه گر مى ساختيم ) .
eporsesh.com