شنبه، 29 بهمن 1390

پرسش :

براي آگاهی و شناخت عميق تر نسبت به اسلام و قرآن کریم از كجا شروع كنم ؟

پاسخ :
نكته اي كه اشاره فرموده ايد بستگي به عزم قوي و همت والاي شما دارد .در اين رابطه كوششي فراوان و مستمر در دو جنبه علمي و عملي لازم است تا تدريجا ثمرات شيرين و ارزشمند آن در زندگي شما پديدار شود بنابراين از سويي بايد به انجام دستورات الهي و ترك محرمات كمر همت بنديد و تدريجا انجام مستحباتي همچون نماز شب و ترك مكروهات را وارد برنامه عملي خود سازيد .از سوي ديگر بايد با برنامه ريزي دقيق به مطالعه و تحقيق منظم و پيوسته در معارف ديني و قرآني بپردازيد .براي اولين گام در مطالعه توصيه مي شود در يك برنامه ريزي يك ساله به دقت كتاب هاي استاد شهيد مطهري(ره) به ويژه : (سري هفت جلدي جهان بيني)، (نظام حقوق زن در اسلام)، (اسلام و مقتضيات زمان)، (علل گرايش به ماديگري) و (امامت و رهبري) را كه پاسخگوي بسياري از نيازهاي فكري عصر ما هستند مطالعه فرماييد.
eporsesh.com