يکشنبه، 30 بهمن 1390

پرسش :

دو دندان پايين فرزند 3/5 ماهه ام درآمده و اشتهايش بسيار كم شده است. براي تغذيه مناسب او چه كاري بايد انجام دهم؟

پاسخ :
كاهش اشتها از عوارض معمولا خفيف رويش دندان در شيرخواران است. مصرف استامينوفن به ميزان دو قطره به ازاي هر كيلو گرم وزن بدن شيرخوار مي تواند در كاهش درد و بي قراري او مؤثر باشد. از ژل هاي بي حس كننده موضعي لثه نيز مي توانيد استفاده كنيد و البته تغذيه كودك را به طور مكرر با شير مادر ادامه دهيد.
منبع: ماهنامه شهرزاد(نشريه تخصصي کودک) ، شماره 13