يکشنبه، 30 بهمن 1390

پرسش :

دختر سه ساليه اي دارم كه هنوز صحبت نمي كند و فقط چند كلمه را مي گويد. مشكل شنوايي ندارد و دستورها را انجام مي دهد. آيا رفتن به مهدكودك به او كمك مي كند؟

پاسخ :
بله، مهد بسيار به او كمك مي كند. از ترانه هاي كودكانه هم بسيار استفاده كنيد. اين كه دختر شما چند كلمه را مي گويد، نشان مي دهد كه تارهاي صوتي او مشكلي ندارد و نبايد نگران باشيد.بعضي كودكان با وجود هوش بالا، ديرتر صحبت مي كنند، اما وقتي شروع به حرف زدن مي كنند، جمله ها را كامل مي گويند.
منبع: ماهنامه شهرزاد(نشريه تخصصي کودک) ، شماره 13