يکشنبه، 30 بهمن 1390

پرسش :

دختر 10 ساله اي دارم كه زياد سرما مي خورد. براي جلوگيري از اين بيماري در فصل سرما چه بايد كرد؟

پاسخ :
جلوگيري از سرماخورگي بسيار آسان است و با رعايت نكته هاي بهداشتي ساده مي توانيد دخترتان را از اين بيماري حفظ كنيد. بهتر است فرزند شما از ماسك استفاده كند، به خصوص زماني كه در تماس نزديك با ديگران قرار مي گيرد. شستن مرتب دست ها و استفاده از وسائل شخصي، يكي ديگر از راه هاي پيش گيري است ؛ اما اگر مي خواهيد از سرما نخوردن دخترتان مطمئن شويد، مي توانيد هر سال واكسن آنفولانزا را برايش تزريق كنيد.
منبع: ماهنامه شهرزاد(نشريه تخصي کودک)، شماره 13