يکشنبه، 30 بهمن 1390

پرسش :

فرزند من امسال به كلاس اول رفته است و من مرتب دچار استرس و دلشوره هستم. گمان مي كنم نسبت به ديگر هم سالانش كندتر و بدخط تر مي نويسد و پيشرفت كمي دارد. حدس من درست است ؟

پاسخ :
براي نظر دادن درباره پيشرفت كودك شما بسيار زود است در واقع بچه ها در اين مدت، تنها با مدرسه و معلم انس مي گيرند و تكاليفي هم كه به آن ها داده مي شود، بيشتر وسيله اي است براي اين انس. شما براي كاهش اضطرابتان مي توانيد با معلم فرزندتان گفت و گو كنيد تا فضاي كلاس را براي او شاداب تر كند. بايد به فرزندتان فرصت بدهيد و بعد درباره نحوه پيشرفت او در درس اظهار نظر كنيد.
منبع: ماهنامه شهرزاد(نشريه تخصي کودک)، شماره 13