شنبه، 6 اسفند 1390

پرسش :

شبهه: حجاب مانع پيشرفت و عامل ركود است چون جلوى فعاليت زن را مى گيرد و نيمى ازانرژى جامعه را فلج مى كند .

پاسخ :
پوشش و حجاب به اين معنا نيست كه بانوان از فعاليتهاى اجتماعى دست بكشند و گوشه نشينى اختيار كنند . در جوامع اسلامى بسيارى از زنان با پوشش اسلامى در ادارات كارخانجات , موسسات , دانشگاهها , بيمارستانها , مراكز هنرى و آموزشى دوش به دوش مردان فعاليت دارند . پـس نـه تـلـقـى ديـن از حـجـاب گوشه گيرى و گوشه نشينى زنان است و نه در ميدان عمل حجاب باعث ركود فعاليت آنهاست قرآن از عفت دختران شعيب و آب دادن به گوسفندان دركنار مردان خبر مى دهد . عـفـت مـريـم را در معبدى كه همگان چه زن و چه مرد , به پرستش مى آيند مى ستايد رسول خدا زنان خويش را در جنگها همراه مى برد و زنان مسلمان را براى مداوا عازم جنگ مى نمود . بسيارى از مشاغل اجتماعى زمان پيامبربه عهده زنان بود و هيچ كدام مورد نهى پيامبر قرار نگرفت .
eporsesh.com